×

FORGOT YOUR DETAILS?

КОИ СМЕ НИЕ

КОМПАНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО И ДИСТРИБУЦИЯ НА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ

МАЛКО ЗА НАС

Ние сме водещ производител и дистрибутор на Тоалетна хартия и Кухненски рула.Като марка MONDI не се изчерпва само с дадена дума, знак или форма. MONDI представлява визия за живота и философия от ежедневието. Зад успешната марката MONDI се крие компанията „Блу Мондиал ООД“, която една от най – познатата в Италия, Франция, Белгия и др.

КАКВО ПРОИЗВЕЖДАМЕ

Ние сме производител на Тоалетна хартия, Кухненски рула и Кърпи за ръце.

  • За Хотели
  • За мероприятия
  • За заведения
  • За дома
  • За магазини

ДОКАЗАНИ В ЕВРОПА

Ние сме доказан партньор за много фирми, хотели и заведения. Нашите продукти са добре познати в страни, като Италия, Франция, Румъния, Белгия, Гърция, България и Холандия. През годините сме се доказали с качеството и професионализма си. Можете да ни се доверите.

  • 2008 г създадохме компанията
  • 2010 г започнахме износ в Гърция
  • 2011 г. започнахме износ в Италия
  • 2013 г започнахме износ във Франция и Белгия

МИСИЯ

Да осигурим изобилие и разнообразие от качествени продукти, каквито клиентите очакват и биха оценили високо; европейски стандарт в обслужването, добронамереност към клиента, тръпка и радост при пазаруването, да делим успеха си с нашите сътрудници и делови партньори, а инвестициите ни да носят високи и сигурни доходи.

ВИЗИЯ

Да бъдем безспорен лидер в осигуряването на най-доброто за нашите клиенти, използвайки постиженията на модерните технологии и чрез тях да задоволяваме непрекъснатите им потребности. Да бъдем най-разпознаваната и предпочитана компания в областта на производството и дистрибуцията на Тоалетна хартия, Кухненски рула и Кърпи за ръце..

ИСТОРИЯ

Бизнесът на "Блу Мондиал" ООД е производство и дистрибуция на Тоалетна хартия, Кухненски рула и Кърпи за ръце. Компанията стартира бизнеса си през 2008 г, в малко производствено хале на площ от 100 кв.м. в покрайнините на гр. Кюстендил. Само за няколко години се развива и разширява дистрибуционната си мрежа, като започва да изнася продуктите си държави като Белгия, Румъния, Италия. В момента "Блу Мондиал" ООД е с нова производствена база, която се разпростира на 1000 кв.м., като непрекъснато се оборудва с последните тенденции за машини за рециклиране и производство на продуктите си.

НЕКА РАБОТИМ ЗАЕДНО

Ако имате интерес от дистрибуция и продажба на продуктите на Блу Мондиал, ние сме отворени за разговор с Вас. Предлагаме страхотна партньорска програма, чрез която можете да се възползвате от огромни отстъпки за количества.

FACEBOOK

GOOGLE +

TWITTER

YOUTUBE

SKYPE

TOP